button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Pædagogiske rutiner i dagtilbud (E-bog, epub)

Billede:
Pædagogiske rutiner i dagtilbud (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Søren Smidt, Suzanne Krogh
Pris pr. stk.: 
DKK 255,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 318,75 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:


Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre
.

Hvad enten det er påklædning i den trange garderobe, rugbrødsmadder på små stole eller sanglege i rundkreds, rummer rutiner i dagtilbud et overset pædagogisk potentiale. En stor del af tiden i en daginstitutionshverdag bruges på rutiner, og det pædagogiske arbejde med dem er derfor væsentligt for at skabe dagtilbud af høj kvalitet.

I en praksisrettet og konkret tone henvender denne bog sig til pædagogisk personale, ledere i dagtilbud, pædagogiske konsulenter og studerende på pædagoguddannelsen. Bogen giver bud på, hvordan man kan arbejde pædagogisk med og i rutiner og gøre dem til engagerende læringsrum, der kan understøtte børns udvikling, læring, trivsel og dannelse.

Bogen kommer blandt andet ind på, hvordan man kan sætte mål for rutinepædagogikken, hvordan den kan organiseres, og hvordan man kan inddrage forældrene i arbejdet med de pædagogiske rutiner.

Herudover præsenteres de fem rutinepædagogikker:
- Måltidspædagogik
- Garderobepædagogik
- Modtagelsespædagogik
- Legepladspædagogik
- Samlingspædagogik.

Bag bogen står forfatterduoen Søren Smidt og Suzanne Krogh, der blandt meget andet har skrevet den populære bog Aktionslæring i pædagogisk praksis (2014).
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-822-9
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png