button_nav_start.png
button_nav_dafoloforlag.png
button_nav_andreforlag.png
button_nav_konferencer.png
button_nav_kontakt.png
search_left.png
search_right.png

Sprogtilegnelse i et inkluderende perspektiv - hos børn, unge og voksne med og uden sproglige vanskeligheder (inkl. hjemmeside) (E-bog, epub)

Billede:
Sprogtilegnelse i et inkluderende perspektiv - hos børn, unge og voksne med og uden sproglige vanskeligheder (inkl. hjemmeside) (E-bog, epub)
Forfatter(e): 
Helle Iben Bylander og Trine Kjær Krogh
Pris pr. stk.: 
DKK 232,00 ekskl. moms
Pris betinget inkl. moms:
DKK 290,00 inkl. moms
Bestil betinget 2013:
button_beskrivelse_on.png
Vareinfolink:
Beskrivelse:

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


Sproget udvikles i interaktion med relationskompetente voksne.

Denne bog udgør et praksisnært, forskningsbaseret og interaktivt studiemateriale til praktikere og studerende. Den giver mulighed for, at læseren kan gøre sig praktiske erfaringer med sprogarbejde i en tryg ramme.

I samarbejde med pædagoger er der til bogen produceret en række film, som ? sammen med relevante klip fra YouTube og internetbaserede artikler ? ligger på den tilhørende hjemmeside. Læseren afprøver således sin viden via bogens mange øvelser og refleksionsspørgsmål, der tager udgangspunkt i hjemmesidens materiale.

På den måde gives der mulighed for at beskrive, vurdere og reflektere over sprogudvikling med udgangspunkt i autentiske børn og autentiske situationer.

Udgangspunktet er et grundlæggende, inkluderende sprogsyn med fokus på interaktion og relation som drivkraft for sproglig udvikling og som udgangspunkt for forældreinddragelse.

Med bogen i hånden bliver læseren i stand til at planlægge, udføre, dokumentere og evaluere pædagogiske processer, der fremmer mundtlig og skriftlig sprogtilegnelse hos børn, unge og voksne med særlige behov.

Hjemmesiden findes på adressen: www.dafolo.dk/sprogtilegnelse.

Bogen henvender sig til studerende på pædagoguddannelsen, især i faget Dansk, kultur og kommunikation. Herudover kan den anvendes på pædagogers efter- og videreuddannelse og som inspirationsmateriale til praktikere, der ønsker at inddrage viden om sprog i tilrettelæggelsen af hverdagen med børn, unge eller voksne, herunder sprogvejledere og dagplejepædagoger.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

'Læremiddel til faget 'Dansk, kultur og kommunikation' på pædagoguddannelsen. Materialet kan i uddrag også anvendes af praktiserende pædagoger og lærere i grundskolen. Bogen udmærker sig ved at have en tilhørende hjemmeside, hvor der bl.a. kan findes artikler, links og filmfrekvenser, som levendegør bogens cases, øvelser og beskrivelser (?) Gedigent læremiddel, som samler og præsenterer den tilgængelige viden inden for feltet.'
Lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

'Materialet er en lille genistreg, idet forfatterne tager deres egen teori alvorligt, om at sprogtilegnelse sker i interaktion og relation. (?) Jeg kan varmt anbefale bogen til alle i den beskrevne målgruppe og kunne ønske, at den blev obligatorisk pensum på pædagoguddannelsen.'
Læs hele anmeldelsen fra Dansk Audiologopædi


Om serien 'Pædagogik og udvikling'
Denne bog er en del af Dafolos serie ?Pædagogik og udvikling?. Serien består af en række grundlæggende udgivelser, der sætter fokus på centrale pædagogiske problemstillinger, teorier og forskningsmetoder.

Seriens bøger tager fat på relevante temaer som mønsterbrydning, udsatte børn, marginalisering, børns udvikling og læring, pædagogen som didaktiker samt videnskabsteori og metode i pædagogisk praksis.

Serien henvender sig til studerende og undervisere på grund-, videre- og efteruddannelser (pædagoguddannelsen, Pædagogisk Diplomuddannelse og lignende), pædagoger og ledere i daginstitutioner samt pædagogiske konsulenter.
forfattervideo 2013:
Se bogens hjemmeside 2013:
  1. Varenummer:
    7160-246-3
button_tilbage_left.png
« Tilbage til oversigten
button_tilbage_right.png