"
Fleksibelt. Effektivt. Overskueligt. Onlinebestilling af tryk og print.
news.png
Seneste nyheder
Grafiske løsninger hos Dafolo

Dafolo - All Inclusive!

Dafolo tilbyder en bred vifte af produkter og services fra rådgivning og sparring i forbindelse med en opgave over produktion af grafiske produkter, merchandise eller firmatøj til forsendelse til den endelige modtager. Vi klarer al form for koordinering i processen og sikrer overholdelse af deadlines. Det kalder vi ”All Inclusive”.


Et eksempel på en sådan totalløsning er samarbejde omkring afholdelse af ældrerådsvalg, hvor vi hjælper en lang række kommuner med planlægning og styring af tidsplan, fremstilling af stemmesedler, breve og informationsmateriale, pakning af kuverter samt udsendelse af valgmateriale til borgerne. Tilsvarende hjælper vi med planlægning og gennemførelse af forskellige typer af husstandsomdelte oplysningskampagner. Er der behov for et banner eller en plakat med matchende t-shirts til medarbejderne i Borgerservice, klarer vi også det. Ligesom vi gerne hjælper med layout og tryk af brochuremateriale til museer eller foreninger. Uanset om dit eller jeres behov er printede hæfter, flyers eller foldere i små eller store oplag, er du i trygge hænder hos os.
 

Dansk og miljørigtig produktionDafolo er svanemærket trykkeri

Dafolos trykkeri er svanemærket. Svanemærket stiller en række krav til bl.a. udledning af giftige stoffer og indhold af uønskede stoffer i tryksagen. Ligeledes stiller mærket krav om, at papiret er svanemærket, eller som minimum overholder de krav der er opstillet under ordningen.

Dafolo har i sin miljømålsætning forpligtet sig til en stadig reduktion af ressourceforbruget samt en reduktion af miljøpåvirkningerne i øvrigt.

Svanemærket trykkeri 541-816

news.png
Kontakt os

  1. Send
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666