"
Fleksibelt. Effektivt. Overskueligt. Onlinebestilling af tryk og print.
news.png
Seneste nyheder
Kontor tryksager

En gennemført designlinie løfter virksomhedens image

Kontortryksager er historisk en af Dafolos største produktgrupper, og for eksempel trykker vi brevpapir, følgesedler, fakturaer og lignende i store og meget store oplag.

Alle organisationer bruger konvolutter i større eller mindre grad. Derfor har vi specialiseret os i denne type produkter, og er i stand til at levere alt fra 500 stk. ét-farvede M5-konvolutter til 4-farve ditto i millionoplag.

Vi har en onlineløsning til fremstilling af visitkort, som sikrer billige og flotte visitkort med korte leveringstider.

Desuden fremstiller vi plastkort til for eksempel adgangskontrol, ID-kontrol eller lignende. Kortene kan også fremstilles med stregkoder eller magnetlinje.

 

Digital løsning giver besparelser, brugervenlighed og overblik 

Dafolo har udviklet et koncept, som sikrer en professionel implementering og styring af grafiske produkter og andre profilartikler, så det bliver enkelt for brugerne og samtidig omkostningseffektivt. Vi kalder det PrintFlowPortalen.

Portalen er et fleksibelt bestillings- og produktionssystem kombineret med effektive kompetencer indenfor lager og logistik. Læs mere om PrintFlowPortalen her

 

news.png
Kontakt os

  1. Send
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666