"
Fleksibelt. Effektivt. Overskueligt. Onlinebestilling af tryk og print.
news.png
Seneste nyheder
Online visitkort

Spar tid og besvær med Dafolos online visitkortløsning

Produktion af visitkort er en lille opgave. Alligevel kan opgaven være både besværlig og tidskrævende.

Vores digitale visitkortløsning gør det enkelt at styre ordreprocessen omkring bestilling af visitkort. Løsningen er Internetbaseret og kan anvendes via organisationens eget intranet, hvis I ønsker det.

Oplysninger om navn, titel, telefonnummer og mailadresse for den enkelte medarbejder vælges på en liste sammen med det antal visitkort, der skal bruges. Herefter vises et trykklart visitkort på skærmen. Korrekturen godkendes ved et enkelt klik med musen, og du kan have dine visitkort – i professionel trykkvalitet – allerede dagen efter.

I kan vælge at lade hver enkelt medarbejder bestille sine visitkort direkte, eller I kan vælge en løsning, hvor et mindre antal medarbejdere har adgang til at bestille visitkort.

I opstartsfasen laves en skabelon med layout for jeres visitkort. Det betyder, at I slipper for at kontrollere placering af logo og andre grafiske elementer, skrifttype og opsætning af tekst hver gang, I bestiller visitkort.

Jeres bestillinger gemmes automatisk. Det giver overblik over, hvor mange visitkort de enkelte medarbejdere har bestilt – og gør det nemt at genbestille.

 

Ring og aftal en demo af vores løsning. Telefon 9620 6666.

news.png
Kontakt os

  1. Send
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666