Dafolo gør det enkelt
StartsideKunde log onNy online kundeForfatterprofiler
 

a_gray.gif Tryksager og blanketter



a_gray.gif Dafolo bøger


 

a_gray.gif Andre forlag 

 

 

 

Vis indkøbskurv

Genveje

 a_gray.gif Folkeskolen
 a_gray.gif Erhvervsskole / Gymnasier
 a_gray.gif Pædagoguddannelsen
 a_gray.gif Læreruddannelsen
 a_gray.gif Daginstitution & dagpleje
 a_gray.gif Konferencer

 

Lagerstatus

Lagerføres 

Varen er på lager

 

Lav beholdning 

Få varer på lager

 

Lagerføres ikke Varen kan forudbestilles

 

 

    

 

Persondatapolitik for dafolo-online.dk


Denne persondatapolitik er udarbejdet for at informere brugere af dafolo-online.dk om, hvordan Dafolo A/S behandlerpersondata og om, hvordan vi varetager sikkerheden i forbindelse med udveksling af data.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Du kan sagtens anvende dafolo-online.dk uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrigt afgive personlige oplysninger. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne yde kundeservice, besvare forespørgsler, levere varer og fremsende nyheder.

Dafolo A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • ønsker at blive oprettet som bruger på dafolo-online.dk
  • foretager betaling af køb med kreditkort
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via kontaktformularen på dafolo-online.dk eller pr. e-mail

I alle tilfælde indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse eller service, som du efterspørger.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

  • Personoplysninger afgivet på www.dafolo-online.dkvideregives til:
    DIBS Payment Services til håndtering afbetaling med kreditkort
  • Transportører/fragtfirmaer
  • Samarbejdspartnere eller underleverandører

- der skal bruge dine personoplysninger for at levere varer eller serviceydelse, som du har bestilt.

Dafolo A/S sælger ikke oplysningerne videre til tredjemand. Dafolo A/S videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Dafolo A/S. 

2. Hvad bruger vi dine persondata til?
For at kunne videreudvikle og forbedre dafolo-online.dk analyserer vi brugernes anvendelse af sitet. Brugerstatistikken anvendes udelukkende i opsummeret form for eksempel til at se de sider og browsere, der oftest anvendes af vores kunder.

Dafolo A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.dafolo-online.dk. De fremgår af http://www.google.com/privacy.html.

Brug af cookies
Din accept af cookies er ikke en forudsætning for at anvende dafolo-online.dk. Websitet indeholder dog kun begrænset funktionalitet, hvis du ikke tillader indsættelse af cookies.

Hvad er cookies?
Cookies er små filer, der gemmes på dinharddisk og indeholder bestemte indstillinger og oplysninger til udveksling af data mellem Dafolo-online.dk og din browser. I de cookies, der anvendes for dafolo-online.dk, gemmes udelukkende anonymiserede oplysninger i form af et identifikationsnummer uden kobling til dine persondata, IP-adresse eller lign. 

Der skelnes mellem to forskellige typer af cookies. De såkaldte session-cookies, som slettes, så snart du lukker dinbrowser og midlertidige/permanente cookies, der gemmes i et længere tidsrum på din harddisk. Denne lagring hjælper os med at udforme dafolo-online.dk, så sitet bliver lettere for dig at anvende. Session-cookies kræves for eksempel for at du kan anvende Indkøbskurv-funktionen på tværs af flere sider.

Den anden type cookies bliver på dinharddisk, efter du har forladt dafolo-online.dk. Ved et gentagne besøg på Dafolo-online.dk identificeres det automatisk, at du allerede har besøgt sitet, og hvilke indlæsninger og indstillinger, du foretrækker. Disse midlertidige cookies gemmes på din harddisk og slettes af sig selv efter den fastsatte tid.


3.  Sikkerhed
Dafolo-online.dk er forsynet med et SSL-certifkat, så dine personlige oplysninger i forbindelse med afgivelse af ordrer og forespørgsler overføres sikkert. SSL står for Secure Sockets Layer, og er en krypteringsprotokol, der sikrer, at kun afsender og modtager kan læse de data, der udveksles.

Desuden er dafolo-online.dk sikret mod destruktion eller uautoriserede personers adgang ved hjælp af tekniske og organisatoriske procedurer.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af tredjemand (databehandler),som opbevarer og behandler personoplysninger på Dafolo A/S’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til ekspedition af ordrer, fremsendelse af varer eller udsendelse af nyhedsbreve.

4. Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke af dine data vi behandler, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du er kan kontakte os på dafolo@dafolo.dk.

Du har ret til at få slettet dine persondata
Du har ret til at få slettet de data, vi har registreret i forbindelse med bestillinger på dafolo-online.dk. Dog er vi jf. bogføringsloven forpligtet til at opbevare fakturainformation i 5 år. Når du henvender dig med en anmodning om at få slettet dine persondata, foretager vi sletningen i vores systemer hurtigst muligt.

5. Kontakt
dafolo-online.dk er ejet af:

Dafolo A/S
Suderbovej 24 
9900 Frederikshavn

CVR 61 96 66 17

Telefon 9620 6666

Mail dafolo@dafolo.dk





 

 Annette Prehn banner dafolo-online.dk 


 

Kundeservice-dafolo-online

   

Telefon 9620 6666

 

Spørgsmål til Dafolos
online butik?


Salgs- og leveringsbetingelser


Returseddel

Persondatapolitik

Tlf. 9620 6666

Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K. | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666 | CVR: 61966617