"
Fleksibelt. Effektivt. Overskueligt. Onlinebestilling af tryk og print.
news.png
Seneste nyheder
Storformatprint. Print af bannere, plakater, fotostater

Print af bannere, plakater, fotostater m.m.

Storformatprint i flere farver anvendes til bannere, plakater, fotostater, udsmykning på udstillinger, messer og gallerier m.m.

Vi leverer storformatprint til både inden- og udendørsbrug og kan samtidig sørge for opklæbning og laminering. Vi kan printe på en bred vifte af materialer i forskellige papir- og stofkvaliteter som f.eks. fotopapir med blank eller mat overflade, textil og canvas eller selvklæbende vinyl og kan tilbyde print med UV-resistente farver, vandbaserede farver eller solvent farve. Alle de medier, vi printer på er brandhæmmende og dermed godkendt til indendørsbrug på messer, konferencer og udstillinger. Vi producerer storformatprint i op til 150 cm meters bredde i præcis det antal, I har brug for.

Storformatprint egner sig blandet andet til dekoration i eller udenpå butikslokaler, bannere til messer og udstillinger eller kampagnematerialer til butikker - mulighederne er næsten uendelige!

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne med storformatprint.

news.png
Kontakt os

  1. Send
Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Havnegade 39 · 1058 København K | Vesterballevej 5 · 7000 Fredericia | Tlf. 9620 6666