Dafolo gør det enkelt
 


 

a_gray.gif Forlag 

 

 

 

Vis indkøbskurv

 

 

 

    

  
Dyvig Badehotel ? Et boutique hotel i særklasse
Varenr.: DY-97122-00
Dyvig Badehotel ? Et boutique hotel i særklasse


En fantastisk fortælling på 304 sider - i et luksuriøst udtryk om et år på Dyvig Badehotel. Bogen tager Dig med igennem de fire sæsoner som strækker sig over årets gang på Nordals. Bogen er fyldt med smukke beretninger om restauranternes råvarer, retter og serveringer som finder sted på Badehotellet. Stemningen er unik - uhøjtidelig og med et personligt præg.


Dyvig Badehotel er opført i 2010 af Bygherren Hans Michael Jebsen - og er fra starten drevet af John Bech Amstrup som forpagter og gastronomisk chef. Med vores ambient, tidløse og luksuriøse indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.


Den bedste service er den, vi elsker at yde for enhver, der gæster vores hyggelige, romantiske og stilfulde badehotel. Vi gør vores ypperste for at favne og opfylde de ønsker, gæsten måtte have, og vi bidrager med elegant, personlig betjening og service i topklasse på alle niveauer - det er vores passion.


Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.


Det er den erfarne og utrolige perfektionistiske fotograf  Jesper Rais, der har taget de smukke billeder til bogen, som råvarer, stemning, madbilleder mm. Jesper Rais har også sørget for det smukke layout i bogens flow. 


Teksten, der fortryller os tilbage til en svunden tid, er smukt skrevet af forfatter Rikke Jønson Buthler,   hvor hun fortæller hele historien, igennem de fire sæsonner på Dyvig Badehotel. Fortællinger om maden, vinen - og om dufte, sanser og det vi kalder the Dyvig feeling.   


 


Kampagnepris - spar 20%

ISBN: 
9788797122006
Udgave (måned/år): 
1/
Sidetal:  304
Forfatter(e): Rikke Jønson Buthler
Pris pr. stk.: 
DKK 238,40 ekskl. moms
DKK 298,00 inkl. moms

 
dafolo-lager.dk


Facebook Dafolo Lager 


Banner kundeservice

   

Telefon 9620 6666

 

Spørgsmål til Dafolos
online butik?


Salgs- og leveringsbetingelser


Returseddel

Persondatapolitik

Tlf. 9620 6666

Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Tlf. 9620 6666 | CVR: 61966617