Dafolo gør det enkelt
 


 

a_gray.gif Forlag 

 

 

 

Vis indkøbskurv

 

 

 

    

  
Relationel koordinering i praksis
Anbefal
Varenr.: FP-99640-32
Relationel koordinering i praksis

Hvordan kan du hjælpe grupper med at træffe bedre beslutninger og handle koordineret? Relationel koordinering i praksis beskriver konkrete metoder og giver trin-for-trin-opskrifter og varianter af metoder.   
Det teoretiske fundament er en ny kobling af forskningen i relationel koordinering, psykologisk tryghed og kollektiv intelligens. Det skaber en klar praktisk-teoretisk ramme for at facilitere grupper, der skal lykkes med en kompleks fælles opgave.

Bogen er til

Ledere, projektledere, koordinatorer og konsulenter, som hjælper grupper med at lykkes når den fælles opgave er præget af uforudsigelighed og gensidig afhængighed           

Grupper, som gerne vil vide, hvilken adfærd der gør det sandsynligt, at de i fællesskab kan træffe kloge beslutninger og handle koordineret. Og ikke mindst: hvilken almindelig og ofte velment adfærd deltagerne bør minimere eller helt undgå.

Undervisere og ledelsesstuderende, som er optaget af, hvordan relationel koordinering, psykologisk tryghed og kollektiv intelligens kan omsættes til praksis.

Bogen gør relationel koordinering lettilgængelig og omsætter forskning til praksis. Den er fuld af handlingsrettede teorier og metoder, der viser, hvordan du kan lede effektiv ansigt-til-ansigt-koordinering. 

Jody Hoffer Gittell, Professor, Brandeis University, Heller School Executive Director, Relational Coordination Research Collaborative 


ISBN: 
9788799640324
Udgave (måned/år): 
/
Sidetal:  128
Forfatter(e): Bo Vestergaard
Pris pr. stk.: 
DKK 215,00 ekskl. moms
DKK 268,75 inkl. moms

 
dafolo-lager.dk


Facebook Dafolo Lager 


Banner kundeservice

   

Telefon 9620 6666

 

Spørgsmål til Dafolos
online butik?


Salgs- og leveringsbetingelser


Returseddel

Persondatapolitik

Tlf. 9620 6666

Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Tlf. 9620 6666 | CVR: 61966617