Dafolo gør det enkelt
 


 

a_gray.gif Forlag 

 

 

 

Vis indkøbskurv

 

 

 

























    

 



 
FLOWSKRIVNING Vejen til flydende skriveprocesser
Varenr.: PW-99632-44
FLOWSKRIVNING Vejen til flydende skriveprocesser
Mange mennesker synes, det er svært og forbundet med et stort pres at skulle skrive. Ofte må de vente længe på, at ordene og indholdet indfinder sig, er usikre på, om resultatet bliver godt nok, og har i det hele taget ikke den store fornøjelse af processen.


Flowskrivning beskæftiger sig med, hvordan du skaber en mere effektiv og glædesfyldt skriveproces, der både fører til bedre tekster og et generelt bedre arbejdsliv og måske også et bedre liv i det hele taget. Hovedbudskabet er, at du ? med stort udbytte ? kan opfatte din skriveproces som noget, der hænger nært sammen med både din generelle måde at tænke på dit skrivearbejde på og med dine professionelle og private rutiner og dit liv i øvrigt.


Flowskrivning er for alle, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i deres skriveproces, både den kommunale medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten, akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne, og forfatteren der ønsker at optimere sine kreative evner ? for ikke at tale om alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.


Anmelderne siger om Flowskrivning:
»Den er velskrevet og anvendelig og bør stå på hylden i håndbogsbiblioteket, i reolen, i studerekammeret eller på kontoret.« - Birthe Christiansen, Læsepædagogen


»Flowskrivning er en glimrende og letlæst bog om skriveprocesser og kreativitet i skriveriet. Bogen har mange punktopstillinger og opsummeringer i direkte sprog. Kan anvendes af alle, der skriver tekster af både fag- og skønlitterær karakter.« - Sanne Caft, DBC


Gratisuddrag af bogen på bogens hjemmeside: www.flowskrivning.dk


Bogen er tidligere udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S i 2008-2011 (tre oplag).
ISBN: 
9788799632442
Udgave (måned/år): 
04/14
Sidetal:  250
Forfatter(e): Bo Skjoldborg
Pris pr. stk.: 
DKK 200,00 ekskl. moms
DKK 250,00 inkl. moms

 




dafolo-lager.dk


Facebook Dafolo Lager 


Banner kundeservice

   

Telefon 9620 6666

 

Spørgsmål til Dafolos
online butik?


Salgs- og leveringsbetingelser


Returseddel

Persondatapolitik

Tlf. 9620 6666

Dafolo A/S · Suderbovej 24 · 9900 Frederikshavn | Tlf. 9620 6666 | CVR: 61966617